Heb je andere vragen?

Hieronder vind je alle informatie over de terugkoopgarantie van Noordhoff voor de door jou aangekochte studieboeken. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

Vouchercode

Je ontvangt van onze verkooppartners een unieke terugkoopgarantiecode op je orderbevestiging. Stuur je het boek terug binnen de aangegeven periode dan geldt de garantie.

Verkopen en terugsturen

Elke terugkoopgarantiecode is uniek en wordt slechts eenmaal per bestelling verstrekt. Met de code kun je alle boeken uit deze bestelling terugverkopen. Het is daarom belangrijk om je orderbevestiging goed te bewaren.

De waarde van het boek dat je verkoopt krijg je te zien als je jouw vouchercode invoert op de website.

Het retourneren van boeken is niet gratis. Echter, we hebben gunstigere tarieven onderhandeld met PostNL, waardoor je je boeken tegen een voordeliger tarief kan terugsturen.

Geld ontvangen

We willen er zeker van zijn dat we het bedrag dat hoort bij de boeken die je verkocht hebt aan ons op de juiste rekening storten.

Na ontvangst en goedkeuring van het boek staat het geld binnen enkele dagen op je rekening. Zorg dat je het boek meteen opstuurt en dat je je banknummer verifieert.

Algemeen

De deelnemende verkooppartners zijn Studie Bijdehand, Hanzestudybook.nl en Studiewinkel.

Dagelijks leveren wij leermiddelen aan miljoenen leerlingen, aan docenten, scholen en professionals. Net als bij elk ander bedrijf hebben onze activiteiten effect op het milieu. Maar door zo duurzaam mogelijk te werken willen wij ook in bredere zin bijdragen aan het welzijn van toekomstige generaties. Dat doen wij door onze bedrijfsprocessen integraal te verduurzamen en klimaatneutraal te opereren.

Deze boeken worden gecontroleerd en zo mogelijk hergebruikt.

Andere vraag?

Telefoonnummer: (088) 522 6888